‘TIME-OUT’: uit de dagelijkse sleur!

Cover-TIME-OUT-800x1134Het korter of langer kunnen ontsnappen aan de dagelijkse sleur geeft een vergelijkbaar geluksgevoel. Maar genieten en uitgerust zijn blijft de ultieme wens.

334 Limericks, grappig, ludiek, speels rondom het thema: ‘vakantie’. De nieuwe bundel van Ad Christianen na ‘Levensecht’ en ‘Pikant’. Actief, passief, vertier, rust. Diverse aspecten komen aan bod, zoals thuis, binnen-/buitenland, stedenbezoek, vervoer, verblijf, strand/zee, het weer, m/v, activiteiten, erotiek, kleding, eten/drinken, foto’s.

Gevarieerd vermaak voor jong en oud, maar ook met een serieuze boodschap. Vakantie vergt effectieve communicatie en organisatie. Tijdig onthaasten en bedacht zijn op het omgekeerde Kortjakje-syndroom is essentieel. Vakantie: verleden, heden en toekomst. Het verleden om van te leren, leuke dingen te onthouden en na te genieten. Het heden om het hier en nu te beleven, geassocieerd. De toekomst als doelstelling, om te plannen en naar uit te zien.

Een originele en tijdloze bundel voor thuisblijvers en reizigers. Voor € 18,99 all-in rechtstreeks verkrijgbaar bij boekscout.nl of via de reguliere boekhandel.

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks zijn open.