Kuta

De leukste activiteiten tijdens je verblijf in Kuta

Kuta staat bekend om zijn lange goudwitte kustlijn en is sinds de jaren 70 een surfparadijs. Sindsdien is Kuta aan het transformeren dankzij de ontwikkeling van hotels, bars en restaurants. Het is nu een van de meest bekende vissersdorpjes van Bali. Als je een bezoek aan Kuta plant, zijn hier de leukste dingen dingen die je tijdens je verblijf kunt doen.

Probeer de strandactiviteiten uit

Het is onmogelijk om in Kuta te zijn en niet betrokken te raken bij strandactiviteiten. Het beste strand dat in je opkomt is het strand van Kuta, dat een van de mooiste kusten heeft, vooral als je op zoek bent naar een geweldige zonsondergang. Het heeft een gemarkeerd strandwandelpad waar je een wandeling of romantische wandeling kunt maken. Veel gratis activiteiten kunnen worden genoten op het strand, zoals ontspannen, zonnebaden, paardrijden en zwemmen, wat gewoon onvermijdelijk is omdat het blauwe en heldere water gewoon onweerstaanbaar is.

Kuta

Kuta Beach Sea Turtle Conservation

De Kuta Beach Sea Turtle Conservation is een plek in Kuta waar bezoekers schildpadden van dichtbij en persoonlijk kunnen ontmoeten. De Kuta Beach Sea Turtle Conservation bestaat uit een broedplaats voor zeeschildpadden en een educatieve faciliteit, die tot doel heeft zeeschildpadden te beschermen vanwege het afnemende aantal. Het broedseizoen is rond juni en juli en dit is wanneer duizenden zeeschildpadden opduiken rond het zand van Kuta om hun eieren uit te broeden.

Surfen op het strand

Als je in Kuta bent, dan is surfen met je handen of voeten een must. Zelfs als je niet kunt surfen, is dat geen probleem, want Kuta is gevuld met surfscholen waar beginners kunnen leren surfen. Er zijn allerlei leerpakketten voor individuen, gezinnen en koppels. De verbazingwekkende golven in Kuta zijn een van de redenen waarom toeristen het surfen niet kunnen weerstaan ​​en het is vooral een van de topattracties.

Kuta is een prachtige bestemming, of je nou alleen, met vrienden of familie gaat. Boek daarom snel je vakantie!

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks zijn open.