Verschenen: Hypnosis The Key to Self-Empowering 

Hypnose: de geweldige kracht van ons onderbewustzijn

Oosterhout, 20160808 — Hypnose is een opkomend fenomeen. De kracht van hypnose en zelfhypnose wordt op steeds meer terreinen onderkend. Het is bewezen effectief in de behandeling van angsten en fobieën, prikkelbaredarmsyndroom en migraine. Het wordt met succes ingezet voor pijnvrij bevallen, verbeteren van sportprestaties, bij studieproblemen en stressmanagement. Hypnose is zelfs doorgedrongen tot de medische wereld, waar anesthesisten het toepassen bij ingrepen. Wat is hypnose precies, wie gebruiken het en hoe kan je zelf met hypnose aan de slag? 

Verschenen: Hypnosis The Key to Self-EmpoweringOp deze vragen, en nog veel meer, geeft Ina Oostrom, docent hypnotherapie, hypnotherapeut en auteur antwoord in haar boek Hypnosis The Key to Self-Empowering. De Engelstalige versie is nu onder meer verkrijgbaar via Amazon en Kindle. De Nederlandse vertaling volgt dit najaar.

In dit boek duiken Ina Oostrom en haar medeauteurs in de geschiedenis van hypnose en leggen op zeer begrijpelijke wijze uit wat het fenomeen precies inhoudt. Ze onderbouwen de effectiviteit van toegepaste hypnose aan de hand van verschillende wetenschappelijke onderzoeken. Bovendien geven ze antwoord op de vele vragen die er zijn over hypnose, en helpen daarmee veel misvattingen de wereld uit. Daarnaast worden hypnose en hypnotherapie bekeken vanuit de quantum fysica. Zeer lezenswaardig zijn de getuigenissen van mensen voor wie hypnotherapie succesvol is gebleken.

Hypnosis The Key to Self-Empowering wordt nu al gezien als standaardwerk voor iedereen die werkt met hypnose en voor wie meer wil weten over wat hypnose precies is. Stap voor stap neemt de auteur de lezer mee in hoe hij zelf zijn mentale en fysieke welzijn kan verbeteren.

In het voorwoord prijst vooraanstaand hypnotherapeut Gerald Kein, de Amerikaanse leermeester van Ina Oostrom, de kennis en gedrevenheid van zijn leerling. Hij schrijft: ‘It is said that eventually the teacher learns from his student and that’s very true in this case. This book is well-written,easy to read and terrifically informative.’

Dit boek is een absolute aanrader voor iedereen die hypnose beter wil begrijpen, wie wil weten hoe het precies werkt en hoe het zelf succesvol toe te passen!

Titel: Hypnosis The Key to Self-Empowering

Explanation, application, and scientific references of hypnosis for adults and children,
including a view from the perspective of quantum physics.
Paperback: 216 pagina’s

Uitgever: HypnoseMentor (Augustus 2016)

Taal: Engels

ISBN-10: 9082567709

ISBN-13: 978-9082567700
Ina Oostrom

BronHypnoseMentor

 

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks zijn open.