Boeklancering: Een goed boek verdient mooi

Over het maken en uitgeven van mooie boeken, in alle opzichten

Op zaterdag 11 februari lanceert Peter Hendriks, directeur BoekenGilde, zijn boek ‘Een goed boek verdient mooi’ tijdens hét schrijfevent van Nederland: Schrijf! 2017.

In zijn boek ‘Een goed boek verdient mooi’ inspireert Peter Hendriks schrijvers om een mooi boek te maken om trots op te zijn. Naast tips over het redigeren, de opmaak en het drukken, vertelt hij over de uitgeef mogelijkheden waarbij hij ook in gaat op de nieuwste trends. “Aan het uiterlijk van je boek kun je zelf veel doen, ook al ben je als schrijver misschien niet thuis in grafische vormgeving, het drukproces of uitgeven”. Daarom schreef hij dit boek. Dit boek is er voor alle 1 miljoen schrijvers die Nederland rijk is

De boekpresentatie vindt zaterdag 11 februari plaats in de Openbare Bibliotheek Amsterdam tijdens Schrijf! 2017. Het boek is vanaf 11 februari verkrijgbaar via de Boekenshop van Boekengilde: www.boekengilde.nl/boekenshop/eengoedboekverdientmooi

Een boek dat je wilt voelen
Bijzonder aan het boek is de compacte hoeveelheid aan informatie die het boek biedt. Het tweede deel is zelfs voorzien van allerlei soorten papier, zodat je als lezer – en schrijver – werkelijk ziet hoe belangrijk alle aspecten van een boek zijn en wat papier kan doen met de leesbeleving.

Over Peter Hendriks
Peter Hendriks nam in 1997 drukkerij Gildeprint over van zijn vader. Vandaag de dag is hij ook directeur van Boekengilde en Boekschrijven.nl en organisator van het jaarlijkse schrijfevenement Schrijf!. Het mooiste aan zijn vak? “Dat alles wat we opleveren maatwerk is. Samen met de klant tot iets moois komen, het proces overzien en daarin kunnen begeleiden. Daar word ik oprecht blij van.”

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks zijn open.