Spannende debuutroman van Jules du Lac uit De Bilt

PERSBERICHT:

SPANNENDE DEBUUTROMAN VAN JULES DU LAC UIT DE BILT

Recent is van Jules du Lac een roman verschenen met veel romantiek, erotiek en intriges, getiteld: Het Palmeneiland.

image-6233959Een 28 jarige jongeman gaat op zoek naar zijn jeugdliefde. Tijdens zijn zoektocht komt hij met twee andere personen, waaronder een andere ex-geliefde als gevaarlijke opponent, op het Tunesische vakantie-eiland Djerba (ook het Palmeneiland genoemd). Hier beleeft het trio bijzonder spannende toestanden, maar genieten ze ook van de mooie natuur, de cultuur en de vriendelijke bevolking. Uiteindelijk dreigt het zoekproject faliekant te mislukken met grote gevolgen voor alle betrokkenen.

Een boek met thrillerachtige elementen, geschikt voor een breed lezerspubliek.

GOEDE DOELEN-ACTIE:

Bijzonder is, dat de schrijver de helft van zijn royalty’s wil bestemmen voor goede doelen. De keuzes van de goede doelen kunnen de lezers zelf aangegeven door een mail te sturen naar: julesdulac0@gmail.com. Hoe dit werkt staat vermeld op de achterflap van het boek.

OVER JULES DU LAC:

“Vroeger wilde ik profvoetballer en/of schrijver worden”, aldus de auteur. “Door toevallige omstandigheden werd het geen van beide. Maar na mijn drukbezette arbeidsperiode kon ik mij alsnog gaan toeleggen op mijn passie: het schrijven. Naast diverse, vaak humorvolle, verhalen en gedichten, waarvan een aantal op mijn site julesdulac.nl vermeld staan, is dit boek het mooie product van mijn hobby.”

VERKOOPINFORMATIE:

Het boek is te bestellen bij alle boekwinkels in Nederland, bij Bol en bij uitgeverij Boekscout.

ISBN: 9789402228144

Prijs: 19,95

Pagina’s: 256 in Paperback

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks zijn open.